A folyamatos gyógyszerellátás biztosítása érdekében és a professzionálisabb expediálás érdekében a gyógyszertárvezetők érdeke az, hogy mindenféle befolyástól mentesen minél több független nagykereskedő ajánlatát mérlegelhessék és üzleti partnereinkkel online összeköttetésben álljanak.

A GYÓGYÍR ügyviteli szoftverhez kapcsolható NOVOLINE modul segítségével a gyógyszertárvezető jelenleg 17 nagykereskedőt érhet el és ez a szám folyamatosan nő. A szoftver kétoldalú automatizált kapcsolatra kínál lehetőséget: a gyógyszertárvezető láthatja a raktárkészleten lévő termékeket, így megalapozott döntést hozhat beszerzéseiről, illetve azok ütemezéséről. A megrendeléseket online továbbíthatja, és az elektronikus szállítóleveleket automatikusan fogadhatja a gyógyszertár.  

 

Mire jó a NOVOLINE Modul?

 • elérhetők a leszerződött nagykereskedők termékei és árai
 • lekérdezhetők a nagykereskedők által biztosított információk (szolgáltatótól függően: készletinformáció, értékesítési és nagykereskedelmi akciók, visszaigazolások, megjegyzések)
 • az elektronikusan visszaigazolt megrendelés adatai egyszerűen átemelhetők a GYÓGYÍR rendszerbe (termék, beszerzett mennyiség, lejárat, vonalkód stb.)
 • a beszerzési források spektrumának szélesítése segíti a zavartalan, folyamatos gyógyszerellátást, ami a betegközpontú gyógyszerészet alapkritériuma 

 

Szerződött nagykereskedő partnereink

 1. Bellis Egészségtár Kft.
 2. Czímer Natural Ker. és Szolg. Kft.
 3. Csanád Pharma Kft.
 4. Euromedic Pharma Zrt.
 5. Házi Gyógyszer Kft.
 6. Hungaropharma Zrt.
 7. Matripharma Kft.
 8. Naturland Magyarország Kft.
 9. Pannónia Medicina Zrt.
 10. PATELLA-96 Kft.
 11. Pharmanox Kft.
 12. Pharmaroad Gyógyszerkereskedelmi Kft.
 13. Phoenix Pharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.
 14. TEVA Gyógyszergyár Zrt./Bruckner J.
 15. Varga Reformház Kft.
 16. Viridis Pharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.
 17. W-Pharma Kft.