A NOVODATA Zrt. a minél egyszerűbb és az üzletmenet zavartalan bonyolításához szükséges illesztésekkel segíti ügyfeleit. 

 

Bankterminál illesztés
 

Napjainkban a bankkártyás fizetés lehetősége alapvető elvárás a gyógyszertárakban. A GYÓGYÍR ügyviteli szoftver pénztárgéprendszeréhez a legtöbb hazai bank kártyaterminálja (POS) illeszthető. Amennyiben a pénztárgép össze van kötve a banki terminállal, akkor a rendszer automatikusan tárolja a tranzakció szükséges adatait (kártyaszám, dátum, státusz), nincs szükség manuális adatrögzítésre.

  • gyorsabbá és egyszerűbbé válik a vásárlók kiszolgálása,
  • növekszik a vevői elégedettség
  • egyszerűsödik a gyógyszertár pénzügyi folyamatainak adminisztrációja, az ily módon átadott bizonylatok egyszerűsítik a könyvelő munkáját
  • a gyógyszertárvezető időt takaríthat meg önmaga számára

 

Egészségpénztári illesztés

A GYÓGYÍR ügyviteli szoftvert alkalmazó gyógyszertárak az egészségpénztárakkal történő online összeköttetés révén lehetőséget biztosíthatnak arra, hogy vásárlóik patikapénztári megtakarításaikat felhasználhassák. 
Az egészségpénztári megtakarítással rendelkező személyek papíralapú számla segítségével vagy elektronikusan, a gyógyszertáron keresztül számolhatják el vásárlásaikat saját szolgáltatójuk felé. Ez utóbbi esetében az ügyfeleknek egészségpénztári kártya felmutatásán túl nincs egyéb teendőjük. 

  • a gyógyszertár ügyfelei egyszerűen felhasználhatják patikapénztári megtakarításaikat, ezáltal növekszik a vásárlók elégedettsége
  • az elszámolás online zajlik, ez idő- és energiamegtakarítást jelent a gyógyszerészek számára
  • a digitalizált alkalmazás egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a gyógyszertárak és a partnereik közötti kapcsolatot
  • csökkenthetők a tranzakciós költségek


A GYÓGYÍR ügyviteli szoftver többféle egészségpénztári elszámolásra kínál lehetőséget. Ügyfeleink: Egészségpénztári Elszámoló Központ Kft., Medismart, Patika Egészségpénztár, Prémium Egészségpénztár.


Komissiózó raktári rendszer illesztés

A GYÓGYÍR ügyviteli szoftver biztosítja a komissiózó automata raktári rendszerek szoftveres irányítását is. A komissiózó raktári rendszerek a gyógyszertárak raktározási és kiszedési folyamatait látják el, amely a nagyobb gyógyszertárak gyógyszerkiszolgálási, expediálási feladatait könnyítheti meg. 

A GYÓGYÍR illeszthető az APOSTORE, EXPEDY STORE, ROWA és SAOKOR rendszerekkel. 

 

Könyvelési illesztés

Az illesztés megkönnyíti és felgyorsítja a vállalkozás működését azáltal, hogy lehetőséget biztosítunk partnereinknek a könyvelőikkel történő kapcsolattartásuk egyszerűsítésére. 

A gyógyszertári rendszerünkhöz illesztett program például a Novitax Kft. és a Patikapartner könyvelési rendszere, de egyedi kérés esetén megoldható más programokhoz való csatlakozás is.