A MANKÓ egy kifejezetten a gyógyászatisegédeszköz-forgalmazók számára kifejlesztett program, mely a vényadatok rögzítésére és az ártámogatáshoz szükséges vényelszámolás elkészítésére, továbbítására alkalmas. 

 

Kinek szól?


A kisebb GYSE boltok önmagában is használhatják a MANKÓ-t, ám a nagyobb kiskereskedelmi egységek esetében ajánlott ennek a szoftvernek az illesztése a NOVOSHOP programjához, hisz ezáltal egy komplett készletgazdálkodási ügyviteli rendszer segíti az üzleti folyamatokat. A komplex megoldás támogatja a hálózatban működő gyógyászatisegédeszköz-forgalmazók működését is, akik ily módon elektronikusan küldhetik az adatokat a központba, ahonnan elvégezhető az elszámolás.

 

Professzionális megoldás: kombinálja a MANKÓ és a NOVOSHOP rendszereket!

  • A hatályos jogszabályoknak megfelelő és az ügyfelek igényein alapuló programrendszer folyamatos működést garantál
  • A cikktörzs központi karbantartáson alapul
  • Országos ügyféltámogatási rendszer és szervizhálózat áll a program mögött
  • Széles körű lekérdezési lehetőséget garantál a felhasználóknak
  • Automatikusan kezeli az érvényesítő kódokat, nincs szükség manuális beavatkozásra

 

Csatlakozzon velünk az EESZT-hez!

A NOVODATA Zrt. 2017 óta biztosítja gyógyszertári és orvosi partnereinek az EESZT kapcsolódást. Tapasztalatunkat felhasználva a gyógyászatisegédeszköz-forgalmazók számára is a leghatékonyabb megoldást kínáljuk. Azon dolgozunk, hogy az EESZT csatlakozás ne egy megoldandó probléma, hanem fejlődési lehetőség legyen a cége életében.

 

Szívesen kipróbálná a programot?