Szakterületeink

 

Az üzletfejlesztés hidat képez az ügyfelek és a Novodata között. A területen dolgozó munkatársaink tartják a kapcsolatot a gyógyszertárakkal, gyógyszertárláncokkal és az ipari partnerekkel, beleértve a gyógyszer-nagykereskedőket, gyógyszergyártókat, gyógyszertári automata forgalmazókat, adatgyűjtőket, a kapcsolódó szoftverek fejlesztőcégeit és számos más piaci szereplőt. Partnereink munkáját a rendszertanácsadók és kiemeltügyfél-managerek segítik. A fejlesztési projektek megértését, dokumentálását és vezetését üzleti elemzők és projektmanagerek végzik. A terület részeként dolgoznak a kórházi és az üzleti rendszerek fejlesztését, üzemeltetését és értékesítését ellátó kollégáink is.

A gyógyszerész támogatás segíti fejlesztőket, hogy a programok megfeleljenek a mindenkor hatályos jogszabályi és szakmai követelményeknek. Felhasználóink mindennapos rutin feladataihoz rendszereink biztos szakmai hátteret nyújt. Célunk, hogy partnereink mindennapos munkáját szakmailag és üzletileg is támogassuk. Felhasználóink számára olyan üzleti élményt biztosítunk, amely megfelel a szigorú szakmai követelményeknek. Az optimalizált működéshez elengedhetetlen a törvényi szabályozáshoz történő gyors alkalmazkodás. Gyógyszerész és szakasszisztens kollégáink a felhasználók által használt cikktörzseket a hatályos szabályozásnak megfelelően karbantartják, átvezetik a NEAK honlapján havonta megjelenő változásokat, a Novodata egységes cikktörzsét karbantartják, valamint összerendelik a nagykereskedői szállítói cikktörzseket. A hatékony és biztonságos munkavégzéshez szükséges szakmai információkat folyamatosan frissítik. Emellett a felhasználók részéről felmerülő szakmai kérdésekben gyors segítséget nyújtanak

 A gyógyszertárak működése egyre magasabb szinten függ az informatikától, ezért egyre nagyobb fontosságot nyer ezen eszközök megfelelő felügyelete és biztonságot nyújtó működtetése. Az ügyféltámogatás célja a gyógyszertári rendszer üzemeltetésének, mindennapi használatának támogatása, segítségnyújtás akár távolról, akár a helyszínen. Kollégáink szakértelme és rendszerismerete garancia az ügyfelek által bejelentett problémák gyors és hatékony megoldására.

 A fejlesztői csapat felel a gyógyszertári rendszer fejlesztéséért, legyenek azok akár közvetlen ügyféligények, akár jogszabályváltozásból következő kötelezően végrehajtandó módosítások, vagy a kollégáknak a rendszer működését, az üzleti folyamatok támogatásának hatékonyságát javító ötleteik. A feladatok ellátásához kreatív és jól képzett fejlesztőket keresünk, akik a legmodernebb technológiákat használják, és szívesen csatlakoznának egy fiatalos, dinamikus, agilisen működő csapathoz.

 

Miért jó a Novodatánál dolgozni?

 

A környezet, ahol dolgozunk

Cégünk a Blue Cube irodaház első emeletén, a közkedvelt Váci úti irodafolyosón található, mely könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel (M3-as metró, buszjáratok). Az épület kerékpárral és a Duna közelségéből adódóan akár hajóval is könnyen megközelíthető. A Blue Cube 2013-ban elnyerte Az év irodaháza címet, és megszerezte a BREEAM In-Use Very Good zöld minősítő tanúsítványt is. Az irodaház biztonságáról kártyás belépőrendszer, zártláncú kamerás megfigyelőrendszer és biztonsági őrrel védett bejárat gondoskodik. Számos kényelmi funkció, többek között étterem és kellemes belső kert szolgálja az itt dolgozók komfortérzetét. Élvezhetjük a Duna Pláza bevásárlóközpont előnyeit is, ahol számos üzlet és szolgáltatás (gyógyszertár, bank, posta és szupermarket) is rendelkezésre áll, ezen kívül egy Tesco szupermarket is néhány perc sétával elérhető.
 
 

A csapat, akikkel alkotunk

Azt, hogy a munkavállalók szeretnek-e adott cégnél dolgozni, nem is tükrözheti jobban más, mint a munkaviszony éveinek száma. Kollégáink között minden évben jó páran ünneplik a 10., 20. évi jubileumukat. Fiatal kollégáinkat megkérdezve kiderült, szerencsére ők is hosszú távra terveznek, és hasonló véleményen vannak: Egyszerűen jó itt dolgozni!

 

Kollégáink mondták

 

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunkban törekszünk arra, hogy ne csak mi ismerjünk meg minél jobban Téged, hanem Te is hiteles képet kapj a cégünkről. A pozíciótól függően egy- vagy kétkörös beszélgetések alkalmával igyekszünk oldott hangulatot teremteni, és nincs szigorú menete sem az interjúztatásnak. Természetesen vannak kulcskérdések, amelyeket mindig felteszünk, de sokkal inkább egy érdeklődő, spontán beszélgetésre számíts. Kulcspozíció esetén előfordulhat, hogy megkérünk, tölts ki egy személyiségtesztet, melyhez természetesen a hozzájárulásodat kérjük, és Te is megkapod annak eredményét. A vezetőség számára minden csapattag fontos, mint ahogy az is, hogy Te benyomást szerezz a cégvezetésről, ezért az utolsó körben az ügyvezetőnkkel is találkozhatsz egy rövid beszélgetés erejéig.

 

Nyitott pozícióink

Data engineer / Architect

Gyógyszertári rendszertanácsadó

IT üzleti elemző

L1-L2 Support munkatárs

 

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a karrier@novodata.hu e-mail címen!

Azzal, hogy a fenti e-mail címre elküldöd jelentkezésedet, pályázati anyagodat, önkéntesen hozzájárulsz a megküldött személyes adataid az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelő kezeléséhez. A személyes adatok megküldésével elismered, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és azokat tudomásul vetted, és hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod.