2021 júliustól megváltozik az eRecepthez kapcsolódó értékesítés folyamata. Az officinai folyamatok gyorsításának hála a NOVODATA GYÓGYÍR ezentúl egyszerűbb, kényelmesebb eladást tesz lehetővé.

Törekvésünk, hogy a gyógyszertári dolgozók idejének egy jelentős részét felszabadítsuk az általunk forgalmazott rendszerek segítségével. 
 

Az új fejlesztés előnyei:

✔ egyszerűbb használat
✔ jelentősen gyorsul az expediálás folyamata
✔ új, széles képernyős mód, melyen bővített információtartalommal jelenik meg az eRecept munkaablak

Az egyszerűbb használatnak hála kevesebb döntési helyzetbe kerül az expediáló kolléga, ami jelentősen gyorsítja a folyamatot. Mégis, ha szükségét érzi, van lehetősége alaposabban is ellenőrizni vagy akár módosítani az eladást. 

A széles monitorok lehetőségeit kihasználva nem csak az expediálás folyamata, de a jövőben az eRecept munkaablak is új felületen érhető el.

Az új, bővített információtartalommal rendelkező eRecept ablakban azonnal ellenőrizhetjük a kiadhatóságot, a készletinformációkat és az árakat. Láthatjuk a diagnózist, valamint az esetlegesen problémás receptekre (TTT-kód) is felhívja a rendszer a figyelmünket. 


A törvényi kötelezettségnek eleget téve - amennyiben nem a beteg váltja ki a gyógyszereit - egyszerűen olvassuk be az E-személyi hátoldalán található QR-kódot, ezzel automatikusan rögzítve a hozzátartozó személyi igazolvány számát a rendszerben. 

A szélesebb kijelzőkön lehetőség van a csempés funkció használatára, illetve annak egyéni igények alapján történő testreszabására. Vizuális újításként megjelent a sötét mód, ami kiváló választás az éjszakai ügyeletek alkalmával. 

Minden felhasználónak lehetősége nyílik az új folyamat beállítására a programmódosítás betöltése után, illetve megfelelő monitor esetén, ezzel párhuzamosan a széles, bővített információtartalommal rendelkező új eReceptek lekérdezése ablak (Alt+T) használatára is.
 

Akik már kipróbálták:

"Szuper, nagyon szeretnek vele dolgozni. Tetszik ez a fejlesztés. Csak így tovább Novodata."  Szent Katalin Gyógyszertár, Sződliget

"Nagyon tetszik az új verzió. Teljesen jól működik."  Vital Plusz Gyógyszertár, Székesfehérvár

"Pozitív élmény számukra a használata, könnyen megtanulható. Gyorsabb és egyszerűbb lett így az Officina." Megváltó Gyógyszertár, Barcs

"Nagyon tetszik, nagyon informatív." Zsálya Gyógyszertár, Nagykanizsa